Kennismaken en aanmelden

Wanneer uw kind 3 jaar wordt kunt u zich gaan oriënteren op een basisschool. Dit is voor u als ouders maar ook voor uw kind een belangrijke stap. 

Ieder jaar zijn er in februari en maart open dagen op de Kameleon. U kunt middels een mail te sturen aan Jolanda Oonk, directeur, een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Tijdens deze kennismaking vertellen wij u graag meer over ons onderwijsaanbod, onze visie, kunt u tijdens de rondleiding de school in de praktijk zien en is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Het heeft daarom ook onze voorkeur om de rondleidingen tijdens schooltijd te plannen, tussen 08.45 en 14.00 uur. Uiteraard mag u uw zoon/dochter meenemen zodat ook hij/zij een beeld krijgt van de Kameleon. 
U ontvangt dan ook van ons een informatiepakketje met daarin onder andere ons aanmeldformulier, de jaarkalender en het boekje 'een dag in groep 1-2'. 
U kunt ook buiten deze dagen om een afspraak maken voor een kennismaking en rondleiding.


Mocht u besluiten uw kind op de Kameleon aan te melden dan kunt u het ingevulde aanmeldformulier persoonlijk inleveren op school. U ontvangt daarna een bevestiging van de inschrijving. 
Een aantal weken voordat uw zoon/dochter 4 jaar wordt zal de leerkracht contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek en om een aantal wenmomenten in te plannen.

Op de Kameleon werken we niet met een wachtlijst, uw kind kan dus ten alle tijden starten bij ons op school.

Jolanda Oonk
j.oonk@stichting-invitare.nl
0485-455028